Key Technology tarafından geliştirilmiş olan lazer ve kamera sistemleri ile kontrol yapan optik ayırıcılar, yabancı maddelere ve kusurlara üstün bir görüş,akıl ve hızla saldırır. Key Technology, en yüksek gıda güvenliği, ürün kalitesi, müşteri memnuniyeti, işlem verimliliği ve çalışma süresi için sizlere en eksiksiz ayıklama çözümünü sunar.

 

Dijital Seçme Teknolojisi


Key, gıda işleyicilere günümüzde bulunan en ileri seçme ve kalite kontrol teknolojilerini sunar. Gelişmiş görüş teknolojileri, seçme ve ayıklayıcılarımıza entegre edilerek gıda işleyicilerin ürün kalitesini iyileştirmesine ve verimliliği arttırmasına olanak verir. Dijital seçmenin en önemli öğeleri, ürünün düzenli beslenmesi, yuvarlanmaması, analizi, ayrılması ve toplanmasıdır. Ürünü elleme ve seçme konusundaki uzmanlığımız, uygulamanız için en uygun sistemi sağlar.


Hareket Teknolojisi


Key mühendisleri, yüzlerce farklı ürüne endüstrideki en iyi titreşimli çözümleri üretebilmek için gelişmiş tasarım ilkelerini ve engin tecrübelerini kullanırlar. Her bir Key Technology Smart Shaker® yaşam döngüsü maliyetini en aza indirmek ve gıda güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için en yüksek performans ve sanitasyon standartlarında inşa edilir.


Adsız.jpg


Uzun Yaratıcılık Geçmişi


Uzun yaratıcı geçmişi ve buluşları ile Key, devrimci yeni proses otomasyon çözümleri araştırma ve geliştirmesine yatırım yapmaya devam ediyor. Müşterilerimiz için binlerce benzersiz ve yenilikçi çözüm geliştirdik ve 50’den fazla ABD ve uluslararası patentimiz bulunmaktadır.


Teknolojiyi Birlikte Geliştirmek


Dünyaya yayılmış 100’den fazla son derece eğitimli ve profesyonel mühendis, günlük proses problemlerini çözebilmek için müşterilerle yakın temas halinde çalışır. Ekipmanlarımızı çalışırken ve kendi ürünlerini işlerken görmeleri için müşterilerimizi ABD, Avustralya, Avrupa ve Meksika’da bulunan teknoloji harikası Yenilik ve Çözüm Merkezlerimizi ziyaret etmeye davet ediyoruz. Tüm dünyada gıda işlemcilerine yardımcı olmak getiriyi arttırır, kaliteyi geliştirir ve verimliliği en iyi hale getirir. Key Technology sadece ekipmandan çok daha fazlasını inşa eder... Dünya standartlarında entegre işleme çözümleri sunar. Key Technology, müşterilerin tesislerinde, onların daha karlı olabilmesi ve tüketicilerin daha güvenli ve kaliteli ürünler elde etmesi için 65 yıldan fazla zamandır mühendislik uzmanlığı ve uygulama bilgisini biriktirerek geliştiriyor.


Adsız2.jpg


Tavizsiz Seçme Deneyimi


Artan üretim, iyileşen kalite ve gelişen verimlilik, Key’in teknik uzmanlığının ve seçme zorluklarını çözmek üzerine yılların deneyiminin sonuçlarıdır. Key ayıklayıcıları, kusur ve yabancı maddeleri (FM) renk, yapı, şekil, ebat veya biyokimyasal özellik farklarına göre algıladığı ve ayıkladığı için tek bir seçme geçişinde üstün seçme ve ayıklama sonuçları sağlarlar.

 

En İyi Hale Getirilmiş Ürün Elleme


Hem bant tipi hem de tescilli Chycane® oluk beslemeli serbest düşme tipi ayıklayıcıların her iki türünün de yer aldığı geniş bir seçici yelpazesi, ürünleri nazikçe elleme, ürün kontrolünü en iyi hale getirme ve en yüksek seçme verimliliği için doğru ayıklayıcının belirlenmesini sağlar.


Uygulamaya Özel Seçme Çözümleri


İster patates, taze kesilmiş, işlenmiş meyva ve sebzeler, isterseniz atıştırmalıklar, çerezler ya da kuru meyvalar işliyor olun, bir Key seçici yabancı madde ve kusurları nihai ürününüzden ayıklayacaktır.


Güçlü Teknolojiler


Key’in yenilikçi yazılım çözümleri, FM olaylarını, kalite verilerini ve eğilimlerini izlemenize, ayıklayıcınızı web tabanlı tanı yoluyla proaktif olarak takip etmenize ve gelişmiş kontrollere gerçek zamanlı, tam hat akış verileri üzerinden erişmenize olanak verir.

 

Katma Değerle Tasarlanan Çözümler


Key Technology, 65 yılı aşan bir gıda sektörü deneyimini barındırmaktadır. Dünya çapınca gıda işleyiciler, farklı zorluklarına çözüm sağlamak için Key’in derin proses bilgisine ve benzersiz uygulama uzmanlığına güvenmektedir.

 

Kapsamlı Ürün Portföyü


Seçme ve taşıma sistemlerine ek olarak, geniş ürün ailemiz döner boyutlama ve sınıflandırma sistemleri, hava temizleyiciler, köpüklü yüzdürme temizleyiciler, kazan boşaltma, sebze karıştırma sistemleri ve benzeri ileri işlem sistemlerini de içermektedir

 

Entegre Çözümler


Bütün ürün porföyümüze yansıyan uygulama uzmanlığımız, tek bir kaynaktan, getiri, kalite ve verimliliği en iyi hale getiren endüstri lideri çözümler yaratır.

 

Güçlü İttifaklar Yaratmak


İhtiyaçlarını karşılamak için entegre bir ürün porföyü sunarak bütün büyüklüklerdeki gıda işleyen ve tarımsal şirketler ile ortaklık kuruyoruz. Müşterilerimizle sürekli işbirliği, bizi en çok tercih edilen ortak yapıyor.


 

Kolay Temizlik ve Az Bakım


Contalı izolasyon yayları, kesintisiz kaynak ve pürüzsüz düzgün bir yüzey bakteri üremesini önler ve gıda güvenliğini destekler. Paslanmaz çelik yatak ve şasiler, USDA, FDA ve HACCP dahil olmak üzere sıkı sanitasyon standartlarına uygun olarak yapılmıştır.

 

Düşük Toplam Sahip Olma Maliyeti


Key’in patentli Iso-Drive®, Impulse® elektromanyetik sürücüleri ve Horizon™ sürücüleri, ürünü düşük enerji ihtiyacı ile etkin bir şekilde taşır. StrongArm™ ile birleştirilen Akıllı Sarsaklar en az bakımı gerektirir ve arttırılmış bir verimlilik sağlar.


Adsız3.jpg

 

Yüksek Değer


Daha fazla verimlilik ve karlılık ile daha çok ürün işleyin. Key’in gıda sektöründeki tasarım ve mühendislik deneyimi son derece kapsamlıdır ve bunu her makinaya uygulayarak bütün fabrikanın çalışmasını iyileştiriyoruz.

 

Bir Smart Shaker® kullanın:


Tasnif etmek • Dağıtmak • Taşımak • Beslemek • Suyunu Almak Ölçerek beslemek • Hizalamak • Boyutlandırmak • Yüzmek Aktarmak • Yıkamak için… ve işte sizin uygulamanız.

 

Bir Smart Shaker® kullanın:


Patatesler • Sebzeler • Meyveler • Çerezler • Atıştırmalıklar Tahıllar • Hamur Kaplamalı ve tatlandırılmış ürünler Et Ürünleri Eczacılık Ürünleri için… ve işte sizin uygulamanız.

 

 

        

 

 

FOTO GALERİ