2005 yılında DUDULLU İMALAT BİRİMİ ’nin işletmeye alınmasıyla, çözüme yönelik proje hizmetleri kapsamında şekillenen üretimimiz kendi çatımız altında güvenilir, deneyimli, bilgili bir kadroyla anahtar teslimi olarak realize edilmektedir.

 

Mühendislik Hizmetleri Bölümünde 2 Makina Müh., İmalat Şefi olarak 1 Makina Müh., Dış Atölye Takip Bölümünde 1 Makina Müh. olmak üzere konusunda deneyimli toplam 12 kişiden oluşan DUDULLU İMALAT BİRİMİ ’mizde müşterilerimizin ihtiyaç ve isteklerine yönelik çözümler içeren konveyör sistemleri, otomasyon içeren aktarma ve elleçleme düzenekleri, paletleme ve palet sarmalama makinaları, palet aktarma sistemleri üretilmektedir.

 

Yaklaşık 300 m2 kapalı alan ve 200 m2 açık alanda ülkemizin teknik, güvenlik ve idari mevzuatına uygun olarak çalışmaktayız. İ.S.O. ‘nın kayıtlı bir üyesi şeklinde, verilen sözler doğrultusunda, teslim sürelerine uymak ve kaliteden ödün vermeden imalatı gerçekleştirmek ana felsefemizdir.
 


safeFence ticari markası altında İŞ GÜVENLİĞİ ÇİT SİSTEMİmodüler” anlayışla tasarlanarak standart ölçü ve özelliklerde geliştirilmiştir. Hareketli makina ve aksamın çevresinde iş güvenliğinin sağlanması, çeşitli kapalı mekânlarda (depo, ambar, koridorlar) separasyon amaçlı çit uygulamaları için komple sistem önerileri kapsamımız dâhilindedir. Üretimimiz tamamen Avrupa Güvenlik Normlarına uygundur.

 

Şirketimizin Merkez Pazarlama Grubuyla eş güdümlü olarak Metal Dedektörü sistemleri tasarlanıp imal edilmektedir. İçeriğinde istenmeyen metal bulaşığı olan ürünler (dökme halde veya paketlenmiş olarak) metal detektörlerinden geçerek kirli ürün ayrıştırılmaktadır.



SNAY ‘CON  ticari markası altında gerek tahrikli gerekse avara rulolardan oluşan yılankavi, portatif konveyör üniteleri imalatımız kapsamındadır. Kolilerin, karton kutuların, tavalanmış /şirinklenmiş paketlerin işletme içerisinde taşınması ve aktarılması için tasarlanmış bu seri konveyörlerle hat sonlarında paketlemeye destek, sevkiyat sırasında yükleme veya boşaltma işlerini kolaylaştırmak, çabuklaştırmak amaçlı kullanılabilir.

FOTO GALERİ