Elbak çok kafalı teraziler, kontrol terazileri ve X-Rayler konusunda dünya lideri ISHIDA EUROPE LTD (İngiltere)’nin Türkiye’deki tek yetkili temsilcisidir. Elbak 1993 yılından beri Ishida Ltd.’in Türkiye mümessilliğini yürütmektedir. Bünyesindeki bilgi birikimi ile, Ishida net tartım terazileri, kontrol tartım terazileri ve ambalaj makinalarının en doğru şekilde endüstriye uygulanmalarını sağlamakta, montaj ve servis hizmeti sunmaktadır. Elbak’ın hizmet vermekte olduğu ana sektör gıda endüstrisidir. Türkiye’nin belli başlı cips, makarna, bisküvi, kuru yemiş, mısır gevreği, şekerleme, kuru meyve, peynir, dondurma, donmuş sebze, donmuş balık, çay ve toz şeker üreticileri müşterileri arasındadır. Bu müşteri portföyünün yüksek beklentilerine cevap verebilmek için Elbak, dünyanın en güvenilir endüstriyel terazi ve X-Ray üreticisi Ishida’nın “ürettiği malın arkasında sonuna kadar durmak” prensibine uygun olarak en yüksek seviyede destek sağlamaktadır. 
 
 
Ürün ve kapasiteye uygun terazinin seçimi bir uzmanlık işidir. Elbak, Ishida ile beraber, uygulama için en doğru makinanın seçimi konusunda tüm sorumluluğu üstlenmekte ve müşterilerimizin beklentilerini % 100 karşılamaktadır. Bunu yaparken aynı işi yapabilecek birçok model arasından en ekonomik olanı tercih ederek atıl kapasite yaratılmasını da engellemektedir.
 

En önemli hedefin müşterilerimizin üretimini aksatmamak olduğunun bilinciyle Ishida ile el ele Elbak servis departmanı Türkiye’deki müşterilerimizin çoğu problemlerini telefonda giderebilmekte, gerektiği zaman da fabrika ziyaretleri yaparak sorunları yerinde çözmektedir. Elbak, Ishida ile çalışmanın ağırlığını hissetmekte ve bu önemli firmaya layık hizmeti verebilmek için tüm çabasını göstermektedir.

 


     
 
 
  •